Medial vägledning

Ibland har vi ett behov av att söka svar från något som är större än oss själva.

Många tror att det bara är vissa människor som "föds med gåvan", när sanningen är den att vi alla har förmågan att öva upp denna egenskap så att vi på egen hand kan lyssna till den guidning som vi får dagilgen.


Jag upptäckte min medialitet tidigt i livet, i samband med att en närstående gick bort och började närvara vid min sida i en annan skepnad. Därefter har jag haft en naturlig fallenhet hela livet för att känna in energier och andra människor. Som medial vägledare så kan jag hjälpa dig som inte hunnit skapat ett lika starkt band till den andliga världen och det kollektiva medvetandet - som är vad jag brukar kalla de platser som jag plockar informationen ifrån som jag förmedlar vidare. 


Detta kan gå till antingen fysiskt eller på distans utan att vi ens behöver se varandra. Jag brukar både känna in intuitivt och lägga tarot- eller änglakort för att få ytterligare information eller svar på vissa frågor. 

Viktigt att komma ihåg är att ett medium inte kan spå framtiden - utan bara ge dig vägledning utifrån vart du står idag, sen är det upp till dig vad du gör med råden och budskapen du får. 


Medial vägledning

Elinor Engkvist

Certifierad livscoach

och esoterisk rådgivare

elinor@personligcoachning.se

073-84 83 424